نحوه صحیح گوش دادن به حرف های نوجوان

چگونه می توان شنونده ی خوبی برای نوجوان بود ؟

همانطور که می دانیم به طور کلی احساسات می تواند شروع یک ارتباط باشد . و از آن جا که ارتباط ، شروع کننده ی یک رابطه است پس بروز احساسات یکی از راه های برقراری ارتباط با نوجوان است .

اغلب ما وقتی در بین دوستانمان کسی مشکلی پیدا می کند و یا به حرف زدن احتیاج دارد ، بشدت در پی حل مشکل او و ابراز همدردی با او بر می آییم ، به او گوش می کنیم و سعی داریم به او کمک کنیم . چه خوب است همین احساس را در مورد خانواده ونوجوان خود داشته باشیم . برای احساسات نوجوانمان ارزش و احترام قائل شویم .

ما باید با نوجوانمان حتی خیلی بهتر از دوستانمان برخورد کرده و بتوانیم رابطه ی نزدیکتری با او برقرار کنیم .

مطمئنا نمی شود که همه ی مشکلات نوجوانمان را حل کنیم اما میتوانیم نشان دهیم که احساسات او را می فهمیم و با لحن و کلام آرام این درک کردن را به او بفهمانیم . احترم گذاشتن را در راس صحبت کردن قرار دهیم چرا که با احترام گذاشتن به فرزندان از آن ها متقابلا احترام خواهیم دید .

گوش دادن به حرف های نوجوان خیلی بیشتر از نصیحت کردن ، می تواند موثر باشد . وقتی با جان و دل به نوجوانمان گوش می کنیم در واقع به او فرصت فکر کردن می دهیم و این باعث می شود که در بزرگسالی از نظر عاطفی مشکلات کمتری داشته باشد .

نوجوان توقع دارد وقتی ناراحت است والدین به احساسات او توجه کرده و فقط به او گوش کنند شما به راحتی می توانید این انتظار نوجوان را با وقت گذاشتن و گوش دادن به او برآورده کنید .

برای دریافت راهنمایی های لازم و مفید برای بدست آوردن مهارت های لازم در جهت برقراری بهتر و صحیح تر با نوجوانتان می توانید از طریق مشاوره تلفنی و آنلاین با بهترین مشاوران متخصص نوجوان و کودک صحبت کرده و از خدمات مشاوره بهره مند شوید .